HFC UTRECHT

HFC UTRECHT We make it tasty!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 921 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HFC Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 15:30 Ordered at 20:00 only got my order at 22:00. Burger and chicken was dry. Will not order here again
24 sep 2022 om 8:07 Burger was heerlijk , friet zat niet heel veel smaak aan maar prima te eten. Niks te klagen !
23 sep 2022 om 8:54 Te laat bezorgd (20 minuten) en bestelling was onvolledig.
22 sep 2022 om 18:06 Eten was laat, eten was lauw, eten was raar. Smaakte op zich prima, maar ik had een Andalouse burger (soort Big Mac), waarvan het broodje dat aan de bovenkant hoort, in het midden zat. Super raar, toch? Anyway, volgende keer beter!
18 sep 2022 om 20:18 Prima kwaliteit op tijd geleverd
16 sep 2022 om 7:11 Super snelle levering. En heerlijke smaak
15 sep 2022 om 23:06 NOOIT HIER BESTELLEN. Ruim 2 uur gewacht op mijn bestelling. Vervolgens kreeg ik harde koude friet. Ik had 2 drankjes besteld waarvan maar 1 heel is aangekomen, de andere is onderweg gesneuveld. Warme cola nageleverd. Buikpijn begon al tijdens hetete
11 sep 2022 om 16:20 Chicken wrap is heel lekker. Goede service!
7 sep 2022 om 22:07 Super
7 sep 2022 om 20:20 Super snel bezorgd en het eten was lekker.
1 sep 2022 om 5:39 Super snel bezorgd en het eten was lekker. Ook naar de opmerkingen goed geluisterd. Top!
29 aug 2022 om 18:05 Niks bezorgd gehad en geen eens geld terug en een bijdehante medewerker aan de telefoon gehad. Ik bestel er niet meer