HFC UTRECHT

HFC UTRECHT We make it tasty!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 851 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HFC Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 0:09 ik zou hier niet komen eten de bezorging kwam heel erg laat aan ze nemen de telefoon ook niet op!! En de kip was niet goed gekookt. Niet bestellen! Ze hebben dikke schijt aan je .
26 jun 2022 om 22:47 Eten was lekker zoals gewoonlijk maar bij dubbele cheeseburger zou dubbele kaas ook wel nice zijn want met 2 burgers en 1 plakje kaas was daar weinig meer van te proeven.
26 jun 2022 om 9:22 Super
23 jun 2022 om 19:15 Slappe onionrings :( Jammer !!!!
22 jun 2022 om 3:54 Goede services en lekkere kip
18 jun 2022 om 2:34 alles is perfect en lekker , maar dan krijg ik toch een warme drankje terwijl het 30 graden is ?!
16 jun 2022 om 19:33 Lekkah
12 jun 2022 om 22:16 Snel bezorgd maar eten was niet te doen wrap was zoutig koud en friet koud zonder saus en warme cola echt ongelofelijk spijt dat ik besteld heb
12 jun 2022 om 18:03 Was te laat 90min ongelooflijk.
12 jun 2022 om 17:43 Heel slechte bezorging. Tijdstip die HFC medewerker aan gaf klopt helemaal niet in de realiteit. Want volgens HFC medewerkers zou de bestelling max 60 min duren. Helaas moest ik anderhalf uur wachten op mijn bestelling.
9 jun 2022 om 19:03 Lekker als altijd
6 jun 2022 om 13:10 Mag wel wat sneller maar eten was lekker